Leta i den här bloggen

onsdag 26 juni 2013

EU kandidatur

PRESSMEDDELANDE FRÅN CENTERPARTIET I BLEKINGE


Dags att utse Centerpartiets kandidater till Europaparlamentsvalet 2014


Mellan den 15 augusti och den 15 september pågår Centerpartiets medlemsomröstning till Europaparlamentsvalet. Då har alla medlemmar i Centerpartiet möjligheten att rösta fram de kandidater som de vill ska företräda Centerpartiet i Europaparlamentet.
Intresse för det kommande valet till Europaparlamentet har varit stort och totalt har 90 personer tackat ja till att kandidera. Det handlar om företrädare från hela landet som alla vill vara med och jobba för Centerpartiet och för ett grönt, öppet och hållbart Europa. Blekinge har fyra kandidater med på listan vilket visar på ett stort engagemang för europafrågorna, säger distriktsordförande Magnus Larsson. Följande kandiderar från Blekinge;
Magnus Larsson, Torhamn
Lars Karlsson, Bettamåla Karlskrona
Petronella Petersson, Mörrum
Tim Svanberg, Ronneby
Bland de nominerade finns ytterligare en medlem med Blekinge anknytning. Det är journalisten Pelle Thörnberg som numera är bosatt i Stockholm.
Efter att omröstningen är avslutad får nomineringskommittén uppdraget att presentera ett förslag på valsedel som sedan kommer att fastställas av partiets förtroenderåd den 22 november.

Magnus Larsson
Distriktsordförande
Centerpartiet, Blekinge
0709-543 843
Magnus.Larsson@Blixtmail.se