Leta i den här bloggen

onsdag 2 oktober 2013

Kalle Sandström passerade gränsen. Igen

Jag blir helt bedrövad när jag läser på twitter hur Blekinges landstingsråd, Kalle Sandström, som allt som ofta pratar om allas lika värde osv håller på att förnedra en politisk kollega till mig,Tim Svanberg som enligt många är så duktig att han är tvåa på Centerns lista till riksdagsvalet, genom att kalla honom tim lille hela tiden och med massa smile symboler. Av någon outgrundlig anledning skriver han med mig i detta meningsutbyte så att man ska behöva se eländet också gång efter annan.Dessa sjuka meningsutbyten från personen ifråga oftast om kvällarna gör ju att man undrar hur det står till. 

Man blir så otroligt besviken på mänskligheten ibland så man blir bara trött. Man förstår varför mobbing finns bland såväl barn men också vuxna. Behovet hos en del av att trycka ner och förnedra däremot, är svårbegripligt men ändå en verklighet 


Tim har ett intressant inlägg om detta på sin blogg där han resonerar kring hur lätt det är att förolämpa när man inte möter personen ansikte mot ansikte. Att de sociala medierna gör det lätt att kränka.

Ulla Sigfridsson, en klok kvinna som jobbar på Centerpartiets DRO, skrev att förr skrev man ett ilsket brev, man la det i ett kuvert, skrev adressen, slickade på frimärket sen gick man till brevlådan. Många ilskna brev kom nog inte hela vägen..

Jag är rädd att detta beteende som företrädesvis kommer från Socialdemokraterna, i alla fall i vårt landsting. Ja, jag har faktiskt inte sett något annat parti bete sig så illa, är faktiskt en fara för demokratin. Jag har hört ett par fritidspolitiker säga att de inte ställer upp till val fler gånger för de mår så dåligt av det tuffa klimatet! 

Miljöpartiet borde skämmas inför flickan som våldtogs av sex män!


Johan Linander går hårt åt Miljöpartiet i den uppmärksammade debatten kring den makalöst felaktiga domen i det omtalade målet där en ung tjej våldtogs av 6 st män! Johan Linander är vice ordförande i justitieutskottet för Centerpartiet och han är väl insatt i frågan eftersom han var mycket engagerad i den redan 2005 då domen faktiskt avgjordes! Läs Johans blogg. Där beskriver han varför S, V och MP ska sitta i skamvrån och inte domstolen.
Centerpartiet drev denna fråga hårt och skyndade att få till ändringen så snart vi kom att styra tillsammans med alliansen. Det gör skillnad vilken regering vi har!

http://johanlinander.se/blog/2013/09/30/hade-miljopartiet-lyssnat-2005-sa-hade-mannen-domts/