Leta i den här bloggen

måndag 16 december 2013

SD skor sig på invånarnas bekostnad!

I dagens BLT kan man läsa följande:
2010 fällde SD femklöverns budget för Karlskrona kommun och det uppstod "Hela havet stormar" i kommunen. När BLT:s journalist frågar varför? Svarar Ola Svensson, gruppledare för SD:
"Vi fällde budgeten för vi fick inte de platser vi ville ha"

Maken till prioritering! Man struntar ju fullständigt i vad som är bäst för Karlskronaborna. Bara man får de platser man vill ha till sina ledamöter. Det handlar inte om politik. Det handlar om att sko sig själva. SD = Sko dig!
Och inte är platserna så viktiga för att de vill vara med och påverka. SD ids ju knappt gå på mötena. Ännu mindre lämna in budget i tid nån gång. I landstinget är det samma visa varje år och när man läser att Nicklas Platow, M, hjälpt dem med budgeten, "siffrorna", i Karlskrona kommun så vet ju alla vi andra som går på möten och lyssnar på tjänstemännens föredragningar och redovisning av siffrorna att det bara handlar om att "skolka" och sen be att få kika på klasskamratens svar.
Lata och oärliga människor som förkovrar sig på andras bekostnad. Är det inte sådana typer SD säger att de vill slänga ut ur landet? ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar