Leta i den här bloggen

torsdag 29 november 2012

Vem är denne Hans?

Kan inte bli annat än nyfiken. Vem är personen bakom signaturen "Hans" som bl.a. skrivit kommentar till Sydöstrans ledare idag? Han är uppenbarligen väl insatt i politiken. Så väl så att jag inte kan tro annat att han är aktiv själv. Från Karlskrona är denne person uppenbarligen och ingen vän av KIK så Mats Johansson kan genast uteslutas. Jag finner hans funderingar kring hur man kliar varandras ryggar inom politiken intressanta. Somliga inlägg skulle jag själv kunnat skrivit. T ex hur man väljer in en person i en församling för att bli av med den samme helt enligt de planer som skor en själv. Med blandad förtjusning deltar jag i politiken. Jag finner det oerhört intressant och lärorikt. Det är högt tempo och alltid utmaningar. MEN det finns en baksida. Och på den baksidan finns en stor, stor sandlåda!

Här ett av de skarpsinniga inläggen:
"Wendt har aldrig gjort en riktig budget själv. Han är inte så mycket för att anstränga sig och gå på djupet med saker och ting.
Därför utgick han från S-budgeten och sedan gjorde han lojt lite ändringar i siffrorna med lite diffusa antaganden om andra intäkter än SKL:s prognoser. I och med att S lagt ner Karlshamns akuten nattetid så försvann den också för Wendt. Han glömde nämligen detta när han gjorde ändringarna i S-budgeten.
Anledningen till att han inte kunde ha någon budget framme i tid samtidigt som de andra var just för att han behövde får deras budgetar för att ha något att utgå ifrån.
Pratet om att det berodde på att den skulle förankras med sina egna partiledamöter stämmer ej. De fick inget utkast förrän flera dagar efter att S visat sin budget för Wendt vilken han sedan modifierade."
av signaturen "Hans" på Sydöstrans ledarsida.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar